zegar

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

zegar

Postprzez marcin 11 » 16 Kwi 2012 20:40

zła godz po poście :D późni sie o 1 godz , i moze zrobic zegar 24h nie 12

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


Reklama

TRAXTAD Traxtad

zegar

Postprzez Jooras » 16 Kwi 2012 21:03

Rudesmen musi w panelu administracyjnym zmienić strefę czasową i będzie po kłopocie. :wink:

Awatar użytkownika
Jooras
Fachoperator

  • Posty: 1056
  • Rejestracja: 09 Sie 2010 14:53
  • Miejscowość: Lubartów / Lublin
  • Pochwały: 14

zegar

Postprzez rudesmen » 16 Kwi 2012 21:55

Dzięki za uwagę, naprawione :faja:

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

zegar

Postprzez marcin 11 » 17 Kwi 2012 07:47

rudesmen, nadal sie późnią o godz :mrgreen:
a jak ze zmianą na 24godz :?: :D

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


zegar

Postprzez rudesmen » 17 Kwi 2012 08:14

Gdzie ty to widzisz? Oczywiście godziny w starych wpisach się nie zmienią, Dopiero w nowych będzie poprawnie.

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

zegar

Postprzez marcin 11 » 17 Kwi 2012 08:46

u mnie teraz jest 9,45 a bedze pisało ze wto kwi 17 ,2012 8,45

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


zegar

Postprzez korba71 » 17 Kwi 2012 12:21

Bo ty mieszkasz w innej strefie czasowej :mrgreen:

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


zegar

Postprzez dawidg2 » 17 Kwi 2012 14:40

A może poprostu wylogujcie się i zalogujcie. Nieraz tak trzeba. Nie wiem jak tu ale na niektórych forach można samemu zmieniać te ustawienia czasu tzn strefy czasowej.

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3943
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


zegar

Postprzez marcin 11 » 17 Kwi 2012 17:02

korba71 napisał(a):Bo ty mieszkasz w innej strefie czasowej :mrgreen:

wiedziałem ze ktos tak napisze dawidg2, wylogowałem i zalogowałem nie pomogło dalej sie późni :? czemu to tylko u mnie nie wiem :?:
i nie tylko po napisaniu postu ale i na stronie głównej tez tak jest

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


zegar

Postprzez Jooras » 17 Kwi 2012 18:15

Nie przestawiło się, ponowne logowanie się nic nie daje tak samo czyszczenie danych przeglądarki.

Awatar użytkownika
Jooras
Fachoperator

  • Posty: 1056
  • Rejestracja: 09 Sie 2010 14:53
  • Miejscowość: Lubartów / Lublin
  • Pochwały: 14

zegar

Postprzez marcin 11 » 17 Kwi 2012 18:48

ale numer wł str kopaczki w tel i te same posty widze np jorassa o 19;15 a e kompie o 6,15
wiem ze cienki jestem z kompa ale teraz to juz zgłupiałem :crazy: foto dla wiarygodności Image

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


zegar

Postprzez Jooras » 17 Kwi 2012 18:52

Przecież na telefonie masz 6:15 czyli godzina w tył tak jak było mówione.

Awatar użytkownika
Jooras
Fachoperator

  • Posty: 1056
  • Rejestracja: 09 Sie 2010 14:53
  • Miejscowość: Lubartów / Lublin
  • Pochwały: 14

zegar

Postprzez marcin 11 » 17 Kwi 2012 19:02

nie na telefonie mam dobrą zaraz 20;00 a foto przedstawia ekran laptopa i tu bedzie 7 ;00

marcin 11
Operator

Maszyna: mecalac 11 cxi


Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej