Problem z automatycznym logowaniem

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez peckiel » 19 Cze 2012 09:09

Witam szanownych kolegów. Mam problem z automatycznym logowaniem. Kiedyś jak się logowałem to wcisnąłem przycisk "zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" Działało mi to zajebiści, bo nie musiałem za każdym razem hasła wklepywać.
Od pary dni nie działa mi ta opcja. Mimo, że wcisnę ten przycisk i tak muszę logować się za każdym razem. Może ktoś z administratorów podpowiedzieć co może z tym być?
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Reklama

TRAXTAD Traxtad

Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez rudesmen » 19 Cze 2012 16:11

W te klocki nie jestem najlepszy, ale spróbuję pomóc. Powiedz czy stało się to np. po aktualizacji przeglądarki? Na innych stronach też tak masz?
Na początek spróbuj usunąć ciasteczka (cookie) związane z forum.

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez peckiel » 19 Cze 2012 18:26

No i ja w te klocki zbyt dobry nie jestem. Ostatnio nie aktualizowałem przeglądarki. Na imageshack też tak jest.
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez korba71 » 19 Cze 2012 18:34

Ja tak miałem po zainstalowaniu nowej przegladarki pare dni to trwało ,wciskałem zaloguj automatycznie i po nowej wizycie znowu ,po kilku dniach samo sie ustabilizowało ,a na telefonie zawsze musze sie logowac od nowa a ciagle naciskam na funkcje aut.logowania niekiedy jak cos chyba popier....to nawet musze od nowa wpisac chasło :mrgreen:

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez peckiel » 19 Cze 2012 19:17

Już wykorzystałem brata google i coś tam poprzestawiałem :D Nie wiem czy dobrze, grunt że na razie działa :lol:
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez rudesmen » 20 Cze 2012 19:40

Dzisiaj ten problem mnie też spotkał, albo dopiero dzisiaj zauważyłem. Pogrzebałem w PA i działa :mrgreen:

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez mechanior » 30 Cze 2012 00:02

czasem wyrzuca mnie w trakcie przeglądania żądając ponownego logowania
nie udało mi się dojść od czego to zależy...
MECHANIOR - 607848317
CATERPILLAR
SKLEP - 607848217


Image

Awatar użytkownika
mechanior
Fachoperator

  • Posty: 16564
  • Rejestracja: 15 Gru 2008 19:41
  • Miejscowość: Śląsk
  • Pochwały: 644

Maszyna: Caterpillar

Firma: klinikaMASZYN.pl
serwis maszyn CAT


Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez rudesmen » 01 Lip 2012 14:48

A kto jest Twoim dostawcą Internetu, masz zmienne IP?
Problemu jak opisany w pierwszym poście nie masz?

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Problem z automatycznym logowaniem

Postprzez peckiel » 01 Lip 2012 14:54

Ja już doszedłem czemu mnie automatycznie nie logowało. W przeglądarce firefox miałem źle ustawione zapamiętywanie haseł. Miałem ustawione żeby nie zapamiętywało mi hasła do kopaczka.pl. Usunąłem z listy i wszystko gra.
mechanior u mnie też czasem były takie objawy. W przypadku firefoxa wyczytałem, że to przeglądarka głupieje, ale jak zrobiłem to z tymi hasłami to przestało i teraz gra i buczy :D
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej