Nowy serwer, jest szybszy?

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez gogo0707 » 25 Lis 2012 11:43

Mi kiedys czesto w czasie pisania posta caly tekst znikal czy to na kompie czy na smartfonie.Wkurzajace to bylo bo czlowiek sie tu naprodukowal piszac posta a tu naraz akuku i wszystko zniklo a teraz juz tego niema i chwala za to Rydesmen-owi :D
"Od­po­wied­nia mo­tywac­ja po­par­ta pochwałą uskrzydla "
http://www.telnow.pl

gogo0707
Fachoperator

  • Posty: 677
  • Rejestracja: 23 Cze 2011 14:22
  • Miejscowość: Solarnia
  • Pochwały: 10

Maszyna: JCB4CX
CAT M315D

Firma: Telnow


Reklama

TRAXTAD Traxtad

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez korba71 » 25 Lis 2012 12:08

Własnie kolego miałem podobnie :D ale zawsze myslałem ze cos nacisnąłem i to moja wina :mrgreen:

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez rudesmen » 25 Lis 2012 13:28

Nie którzy z Was wspominali, że problem występuje średnio raz w tygodniu więc nie chwalcie jeszcze dnia przed zachodem słońca :) Jak przez jeszcze kilka dni będzie ok można będzie uznać, że problem załatwiony.

korba71 musisz logować się ponowie wtedy gdy "usunę pamięć podręczna forum" czyli zawsze gdy coś zmieniam lub właśnie wprowadzane są jakieś poprawki, czasem usuwam pamięć kilka razy dziennie...

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Poprzednia Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej