Nowy serwer, jest szybszy?

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

Re: Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez rudesmen » 06 Lis 2012 13:51

Wszystkich którzy mają podobny problem proszę o podanie jaki procesor (Prawy przycisk myszy na "Mój komputer" i Właściwości) mają w swoim komputerze oraz z jakich wersji przeglądarek korzystacie (w przeglądarce należy kliknąć na przycisk "Pomoc" i następnie "O Programie" -tam będzie podana wersja oprogramowania).

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Reklama

TRAXTAD Traxtad

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez wujek616 » 06 Lis 2012 14:14

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 4200+ 2,21Ghz, 1.93 GB RAM
przeglądarka Firefox 16.0.2
691119423 Paweł
Jeśli pomogłem kliknij POCHWAŁA !

Awatar użytkownika
wujek616
Fachoperator

  • Posty: 816
  • Rejestracja: 17 Lis 2010 21:20
  • Miejscowość: Sulęcin, woj.Lubuskie
  • Pochwały: 41

Maszyna: Mecalac12MXT,AtlasAR51B,
Deutz-Fahr Agrotron130,6.45TT


Re: Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez owczarekniemiec » 06 Lis 2012 15:20

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 4800+2.49GHz 2.00 GB RAM
przeglądarka GOOGLE CHROME
Usługi koparko-ładowarką Cat 428C, Przyłącza kanalizacyjne i wodociągowe, wykonanie drenażu opaskowego hydroizolacje fundamentów montaż przydomowych oczyszczalni ścieków. Wszelkiego rodzaju roboty ziemne. Jastrzębie Zdrój tel. 796-565-717

Awatar użytkownika
owczarekniemiec
Fachoperator

  • Posty: 634
  • Rejestracja: 10 Lis 2010 20:21
  • Miejscowość: Śląsk
  • Pochwały: 7

Maszyna: Cat 428C 2000r.


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez peckiel » 06 Lis 2012 17:43

Procesor: Intel Pentium Dual CPU T3200 @2.00 GHz 2.00 GHz
Pamięć RAM: 4.00 GB
Typ systemu: 32-bitowy
Przeglądarka: Mozilla Firefox 16.0.2
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4335
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez kowalsr » 06 Lis 2012 21:32

Pentium(R) Dual-Core E5200 2,5GHz
GOOGLE CHROME
Piszcie po polsku! Jest różnica czy robisz komuś "Łaskę" czy "Laske" - prof. Bralczyk

Awatar użytkownika
kowalsr
Młodszy operator

Maszyna: BMW 5er


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez manius » 06 Lis 2012 22:16

panowie u mnie pomogla aktualizacja przegladarki ( w moim przypadku opery) ,jak reka odjał :D
rudesmen -dzieki za podpowiedź
"A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu."
Król Julian

manius
Fachoperator

  • Posty: 1011
  • Rejestracja: 16 Maj 2010 11:18
  • Miejscowość: brzesko
  • Pochwały: 17

Maszyna: cat 442d ;)


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez marian94 » 06 Lis 2012 23:09

Procesor: Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz
Przeglądarka : Google Chrome
Jeśli pomogłem kliknij "pochwała"

Awatar użytkownika
marian94
Fachoperator

  • Posty: 515
  • Rejestracja: 20 Maj 2010 21:34
  • Miejscowość: Pomorze
  • Pochwały: 14

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez MARIO/MECALAC » 07 Lis 2012 22:43

u mnie nie zawsze ale czasami się to zdaża na 3ch kompach tak samonie za każdym razem a korzystam z opery i chrome wszystko najnowsze
W naszym fachu nie ma strachu bo nasz fach to sam strach


Jeśli pomogłem nie pisz Dziękuje kliknij POCHWAŁA!!
Rezerwiści To Specjaliści Pędzą Bimber Nawet Z Liści

http://ol-kop.com/
roboty ziemne, wykopy, przydomowe oczyszczalnie ścieków

Awatar użytkownika
MARIO/MECALAC
Fachoperator

  • Posty: 2686
  • Rejestracja: 29 Paź 2009 18:39
  • Miejscowość: CZĘSTOCHOWA \ KRAKÓW
  • Pochwały: 91

Maszyna: MECALAC 12 MSX

Firma: OL-KOP


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez korba71 » 08 Lis 2012 07:39

Widze ze sporo kolegow loguje sie wczesnie rano -korzystacie z telefonow, tabletow?

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez gogo0707 » 08 Lis 2012 18:48

Ja rano ze smartfonu :mrgreen:
"Od­po­wied­nia mo­tywac­ja po­par­ta pochwałą uskrzydla "
http://www.telnow.pl

gogo0707
Fachoperator

  • Posty: 677
  • Rejestracja: 23 Cze 2011 14:22
  • Miejscowość: Solarnia
  • Pochwały: 10

Maszyna: JCB4CX
CAT M315D

Firma: Telnow


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez mechanior » 09 Lis 2012 01:23

też czasem
Samsung S Advance
MECHANIOR - 607848317
CATERPILLAR
SKLEP - 607848217


Image

Awatar użytkownika
mechanior
Fachoperator

  • Posty: 16555
  • Rejestracja: 15 Gru 2008 19:41
  • Miejscowość: Śląsk
  • Pochwały: 644

Maszyna: Caterpillar

Firma: klinikaMASZYN.pl
serwis maszyn CAT


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez master123 » 10 Lis 2012 11:11

ja również często z rana odpalam kopaczke zaraz po przebudzeniu :D ale nie na smartfonie lecz na pospolitej E52 :faja:
w ciągu dnia w godzinach pracy również często odwiedzam w wolnej chwili forum, tak więc to że ktoś jest na forum nie oznacza, że sobie siedzi w ciepłym pokoju przed kompem i się opier....a :D
Jeśli chodzi o jakieś uwagi techniczne to nie mam na razie... wszystko działa bez zarzutu
A STATE OF TRANCE
http://xat.com/Kopaczka - zapraszam na pierdo lamento....

Awatar użytkownika
master123
Fachoperator

  • Posty: 1255
  • Rejestracja: 20 Lut 2010 20:41
  • Miejscowość: Łódż
  • Pochwały: 14

Maszyna: Eder M 815 B,
Gallmac WMW 100L,
Doosan DX 225

Firma: prywatna


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez gogo0707 » 10 Lis 2012 18:27

U mnie na fonie jak pisze dlugiego posta to czasami sie wszystko kasuje samo :woot:
Troche to denerwujace bo czlowiek sie naprodukuje a tu naraz akuku i pusto od nowa trzeba pisac :twisted:
"Od­po­wied­nia mo­tywac­ja po­par­ta pochwałą uskrzydla "
http://www.telnow.pl

gogo0707
Fachoperator

  • Posty: 677
  • Rejestracja: 23 Cze 2011 14:22
  • Miejscowość: Solarnia
  • Pochwały: 10

Maszyna: JCB4CX
CAT M315D

Firma: Telnow


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez peckiel » 10 Lis 2012 18:39

Próbowałem nie raz na E52, ale ja człowiek nie przyzwyczajony do takich cymesów i nie w ząb mi to. Czasami w domu jak żona okupuje kompa, a ja czuje pilną potrzebę sprawdzenia forum to łącze się przez WIFI.
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4335
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez rudesmen » 23 Lis 2012 19:39

Dzisiaj wprowadziłem małą zmianę. Proszę abyście zwrócili uwagę czy jest lepiej i dali znać.

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez peckiel » 23 Lis 2012 19:47

Na razie chodzi pięknie. :D
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4335
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez marian94 » 23 Lis 2012 23:33

U mnie na razie śmiga ładnie.
Jeśli pomogłem kliknij "pochwała"

Awatar użytkownika
marian94
Fachoperator

  • Posty: 515
  • Rejestracja: 20 Maj 2010 21:34
  • Miejscowość: Pomorze
  • Pochwały: 14

Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez gogo0707 » 25 Lis 2012 09:55

Ladnie chodzi nie zawiesza sie, nie kasuje sie normalnie jest git :D
No Rudes normalnie przydajesz sie czasami i normalnie to pochwala ci sie należy :mrgreen:
"Od­po­wied­nia mo­tywac­ja po­par­ta pochwałą uskrzydla "
http://www.telnow.pl

gogo0707
Fachoperator

  • Posty: 677
  • Rejestracja: 23 Cze 2011 14:22
  • Miejscowość: Solarnia
  • Pochwały: 10

Maszyna: JCB4CX
CAT M315D

Firma: Telnow


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez peckiel » 25 Lis 2012 10:19

Normalnie koleś jest git :D A gdzie Jooras? Za granicę wyjechał?
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4335
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Nowy serwer, jest szybszy?

Postprzez korba71 » 25 Lis 2012 11:12

Może ktos mi podpowie na czym ta zmiana polegała? u mnie zawsze było ok, teraz pare razy z rzędu czy to na kompie czy smartfonie musiałem sie logowac, ale znów jest stabilizacja :D

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


PoprzedniaNastępna Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej