Czas

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

Czas

Postprzez Jarewa » 09 Lut 2013 22:04

Czy nikt z adminów nie widzi że czas na tej stronie jest przestawiony o dobre 2 godziny? i to już od bardzo dawna, trochę to wkurzające.
ZOBACZ temat na KOPACZKA.PL : POTRZEBNA POMOC

Jarewa
Fachoperator

  • Posty: 2264
  • Rejestracja: 09 Sie 2006 21:04
  • Miejscowość: DOLNOSLASKIE
  • Pochwały: 34

Reklama

TRAXTAD Traxtad

Czas

Postprzez dawidg2 » 09 Lut 2013 22:05

Zmień sobie w panelu strefe czasową.

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3946
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


Czas

Postprzez peckiel » 09 Lut 2013 22:09

Czy uwzględniać czas letni? Wybierasz opcję NIE i jest git.
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Czas

Postprzez rudesmen » 10 Lut 2013 12:59

Owszem widzę, niestety środki podjęte do próby uratowania świata od zagłady przestawionego zegarka nie przyniosły pożądanych rezultatów... Jest mi bardzo przykro :cry:

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Re: Czas

Postprzez Jarewa » 10 Lut 2013 22:31

Trudno trzeba jakoś z tym żyć :mrgreen:

Przestawianie nic nie daje do kolegów wyżej.
ZOBACZ temat na KOPACZKA.PL : POTRZEBNA POMOC

Jarewa
Fachoperator

  • Posty: 2264
  • Rejestracja: 09 Sie 2006 21:04
  • Miejscowość: DOLNOSLASKIE
  • Pochwały: 34

Czas

Postprzez peckiel » 10 Lut 2013 22:32

U mnie pomogło :crazy:
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Czas

Postprzez gogo0707 » 11 Lut 2013 05:42

U mnie tez pomoglo :D
"Od­po­wied­nia mo­tywac­ja po­par­ta pochwałą uskrzydla "
http://www.telnow.pl

gogo0707
Fachoperator

  • Posty: 677
  • Rejestracja: 23 Cze 2011 14:22
  • Miejscowość: Solarnia
  • Pochwały: 10

Maszyna: JCB4CX
CAT M315D

Firma: Telnow


Czas

Postprzez rudesmen » 11 Lut 2013 13:12

Przestawienie strefy pomaga, ale to całkiem bez sensu aby wszyscy użytkownicy 2 razy w roku zmieniali strefę czasową...
To wszystko powinno dziać się automatycznie i to niestety nie działa :evil:

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

Czas

Postprzez dawidg2 » 11 Lut 2013 15:04

rudesmen, spokojnie jak dla mnie to chwilka czasu i zmienione aż tak to uciążliwe nie jest dla mnie

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3946
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


Czas

Postprzez peckiel » 11 Lut 2013 15:07

Dokładnie, nie jest to jakiś tam duży problem. Dwa razy w roku można sobie zmienić.
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Re: Czas

Postprzez Jarewa » 11 Lut 2013 18:37

Nie w przypadku jak ktoś siedzi na innych forach też. Co z tego jak tu ustawie ok to tam mi spieprzy, i tak w kółko a czasami mam dwa fora naraz otwarte taki mój nawyk.

Zmiana czasu letniego pomogła tylko na dzień. Ciągle 3 godziny za wcześniej na kopaczka.

Przyjąłem do wiadomości myślałem że to tylko zaniedbanie jakieś.
ZOBACZ temat na KOPACZKA.PL : POTRZEBNA POMOC

Jarewa
Fachoperator

  • Posty: 2264
  • Rejestracja: 09 Sie 2006 21:04
  • Miejscowość: DOLNOSLASKIE
  • Pochwały: 34

Czas

Postprzez dawidg2 » 11 Lut 2013 18:43

A zmiany strefą czasową? zrób np -2h może będzie ok.

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3946
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


Czas

Postprzez Jarewa » 11 Lut 2013 18:47

To już całkiem po.... jak wyżej napisałem......
ZOBACZ temat na KOPACZKA.PL : POTRZEBNA POMOC

Jarewa
Fachoperator

  • Posty: 2264
  • Rejestracja: 09 Sie 2006 21:04
  • Miejscowość: DOLNOSLASKIE
  • Pochwały: 34

Czas

Postprzez dawidg2 » 11 Lut 2013 19:05

a z uwzględnieniem czasu letniego? to dlaczego ja mam dobrze? Mam [UTC + 1] Europa środkowa. Afryka zachodnia, i przy czasie letnim "nie"

Też mam otwarte nieraz na kilku kartach różne fora i się nic nie miesza.

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3946
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


Czas

Postprzez peckiel » 11 Lut 2013 19:09

dawidg2 ja mam tak samo jak ty i wszystko gra i buczy. Też siedzę na różnych forach czasami.
Roboty ziemne i drogowe, sprzedaż kruszyw, wynajem maszyn


Zapraszam na mój kanał na Youtube

Awatar użytkownika
peckiel
Fachoperator

  • Posty: 4336
  • Rejestracja: 05 Mar 2009 21:55
  • Miejscowość: Podlaskie
  • Pochwały: 92

Maszyna: Liebherr A904, JCB JS220LC

Firma: Roboty Ziemne i Drogowe


Czas

Postprzez korba71 » 11 Lut 2013 19:16

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


Re: Czas

Postprzez Jarewa » 11 Lut 2013 19:39

dawidg2 napisał(a):A zmiany strefą czasową? zrób np -2h może będzie ok.

To zmienia główny czas systemu
dawidg2 napisał(a):to dlaczego ja mam dobrze?

Zależne od przeglądarek
ZOBACZ temat na KOPACZKA.PL : POTRZEBNA POMOC

Jarewa
Fachoperator

  • Posty: 2264
  • Rejestracja: 09 Sie 2006 21:04
  • Miejscowość: DOLNOSLASKIE
  • Pochwały: 34

Czas

Postprzez dawidg2 » 11 Lut 2013 19:45

ALe na forum w ustawieniach zrób -2h wybierz z listy odpowiedni.

dawidg2
Fachoperator

  • Posty: 3946
  • Rejestracja: 14 Kwi 2008 19:47
  • Miejscowość: Krzemieniewo
  • Pochwały: 68

Maszyna: JCB, Schaeff

Firma: Szukam


Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej