mam problem

Uwagi, pytania związene z forum (nie tylko kopaczka, ale ogólnie też) ogłoszenie administracyjne.

mam problem

Postprzez gargamel » 23 Wrz 2013 09:42

mam problem z pisaniem wiadomości albo żeby wysłać muszę logować ze 2 razy albo wysyła 2-3 wiadomości takie same a ja ich nie mogę usunąć żeby nie robić syfu
A TU ZAWSZE JEST WESOŁO http://xat.com/Kopaczka

gargamel
Młodszy operator

  • Posty: 187
  • Rejestracja: 18 Sty 2012 10:24
  • Miejscowość: rzeszów
  • Pochwały: 3

Maszyna: mtz 821


Reklama

TRAXTAD Traxtad

mam problem

Postprzez korba71 » 23 Wrz 2013 11:13

To zalezy jakiej uzywasz przegladarki lub jaki system jest zainstalowany na urzadzeniu, kiedy korzystam z androida wszystko dubluje, nie używaj opcji cofnij po napisaniu i wyslaniu posta bo powieli post i wyloguje cie z programu jesli klikniesz przypadkowo kilka razy, po wyslaniu posta klikaj u gory na zakladke strona glowna, odświeży strone i nie powieli posta a ty bedziesz mogl przegladac dalej.

Autor postu otrzymał pochwałę

Awatar użytkownika
korba71
Fachoperator

  • Posty: 2158
  • Rejestracja: 10 Sty 2011 21:38
  • Miejscowość: Chorzów
  • Pochwały: 43

Maszyna: volvoec210blc


mam problem

Postprzez Dj_Francuz » 23 Wrz 2013 14:10

korba71 to dziwne ,że Ci posty na androidzie dubluje mi jakoś nic takiego się nie dzieje :D
Jeśli pomogłem kliknij POCHWAŁA!

http://xat.com/Kopaczka Zapraszam na forumowy chat

Awatar użytkownika
Dj_Francuz
Fachoperator

  • Posty: 2153
  • Rejestracja: 06 Sie 2010 09:12
  • Miejscowość: Sochaczew
  • Pochwały: 32

mam problem

Postprzez kysa » 23 Wrz 2013 15:28

Spróbuj wyczyścić ciasteczka i historie w przeglądarce.

Awatar użytkownika
kysa
Operator

Maszyna: Liebherr 954b

Firma: kamieniołom


mam problem

Postprzez rudesmen » 23 Wrz 2013 16:12

gargamel jeżeli rady korba71 Ci nie pomogły napisz czy problem zaczęły się w momencie gdy zacząłeś korzystać z innego komputera/urządzenia lub może przeglądarki?

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

mam problem

Postprzez gargamel » 23 Wrz 2013 18:10

na stacjonarnym kompie nic się nie dzieje tylko jak korzystam z laptopa
A TU ZAWSZE JEST WESOŁO http://xat.com/Kopaczka

gargamel
Młodszy operator

  • Posty: 187
  • Rejestracja: 18 Sty 2012 10:24
  • Miejscowość: rzeszów
  • Pochwały: 3

Maszyna: mtz 821


mam problem

Postprzez rudesmen » 24 Wrz 2013 01:14

Z jakiej przeglądarki korzystasz na stacjonarnym a jakiej na laptopie?

Autor postu otrzymał pochwałę

Awatar użytkownika
rudesmen
Fachoperator

  • Posty: 1530
  • Rejestracja: 08 Paź 2005 16:05
  • Miejscowość: Gorzów Wlkp.
  • Pochwały: 33

mam problem

Postprzez gargamel » 24 Wrz 2013 11:18

przeinstalowałem system i coś pomogło chociaż nie wiem co
dzięki za naprowadzenie że może chodzić o komputer
A TU ZAWSZE JEST WESOŁO http://xat.com/Kopaczka

gargamel
Młodszy operator

  • Posty: 187
  • Rejestracja: 18 Sty 2012 10:24
  • Miejscowość: rzeszów
  • Pochwały: 3

Maszyna: mtz 821


Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

tytul

tekst alternatywny × Nie pokazuj więcej