VIN/Numer seryjny:
Motogodziny:
Opis problemu i pytania:
Witajcie
Podrzucisz ktoś sprawdzoną pewną firmę która przeprowadzi regeneracje pompy hydraulicznej
Dzięki
NEWS: WSZYSTKO W PORZĄDKU! Jesteś na Kopaczka.pl .
Forum przeszło aktualizację skryptu tzw. silnika. Można normalnie przeglądać, zakładać wątki i pisać odpowiedzi.
Zapraszam do wątku AKTUALIZACJA po więcej informacji i do dyskusji co ułatwi dopracowanie forum pod nas Wszystkich!
Forum przeszło aktualizację skryptu tzw. silnika. Można normalnie przeglądać, zakładać wątki i pisać odpowiedzi.
Zapraszam do wątku AKTUALIZACJA po więcej informacji i do dyskusji co ułatwi dopracowanie forum pod nas Wszystkich!
Regeneracja pompy hydraulicznej wielotłoczkowej
- rudesmen
- Prawdziwe imię: Patryk
- Zawód: Informatyk
- Firma: Kopaczka.pl
- Ulubiona maszyna: Jeszcze szukam
- Zainteresowania: lubię jeździć na rowerze
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 8 times
- Kontakt:
Re: Regeneracja pompy hydraulicznej wielotłoczkowej
Zachęcam do kontaktu z:
Są sponsorami Kopaczki.
Jakie są objawy? Będziesz sam wyciągał pompę i wysyłał czy szukasz serwisu który przyjedzie-wymontuje-przywiezie-zamontuje
Jakie są objawy? Będziesz sam wyciągał pompę i wysyłał czy szukasz serwisu który przyjedzie-wymontuje-przywiezie-zamontuje
- rudesmen
- Prawdziwe imię: Patryk
- Zawód: Informatyk
- Firma: Kopaczka.pl
- Ulubiona maszyna: Jeszcze szukam
- Zainteresowania: lubię jeździć na rowerze
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 8 times
- Kontakt:
Re: Regeneracja pompy hydraulicznej wielotłoczkowej
Postanowiłem zaangażować się trochę i skontaktować się z naszymi reklamodawcami w Twojej sprawie.
Obydwie firmy dysponują wiedzą i dostępem do części. Poziom odpowiedzi się różni. Wziąłbym to na karb tego, że pierwszy raz wyszedłem do nich z taki zapytaniem. Część informacji dla mnie była nowością wiec rozmowa była - na poziomie uczeń - nauczyciel. Następnym razem będzie lepiej.
W Hydrem rozmawiałem bezpośrednio z szefem, a w Wibako z człowiekiem którym kontaktuje się w sprawach baneru. Cześć rozmów była telefoniczna część mailowa.
Obydwie firmy dysponują wiedzą i dostępem do części. Poziom odpowiedzi się różni. Wziąłbym to na karb tego, że pierwszy raz wyszedłem do nich z taki zapytaniem. Część informacji dla mnie była nowością wiec rozmowa była - na poziomie uczeń - nauczyciel. Następnym razem będzie lepiej.
W Hydrem rozmawiałem bezpośrednio z szefem, a w Wibako z człowiekiem którym kontaktuje się w sprawach baneru. Cześć rozmów była telefoniczna część mailowa.
*Kolega - szef serwisuWibako pisze: Dziękuję za kontakt, kolega* po oglądnięciu zdjęcia stwierdził, że mógłby się podjąć remontu tej pompy.
Oczywiście wszystkie szczegóły może on podać po bezpośrednim kontakcie z osobą zgłaszającą, ja niestety nie mam takich kompetencji, żeby zaprezentować całą ofertę
Pozdrawiam
Hydrem pisze:Czy Klient jest pewny że pompa jest winna problemów z maszyną? Czy stwierdził to mechanik przy maszynie? Ponieważ są dwie możliwości po wysłaniu do nas pompy:
- Nie ma pewności czy pompa jest powodem nie sprawności maszyny - diagnostyka na stole - 1000zł netto - jeśli działa dobrze ciśnieniowo to odsyłamy.
- Pewność że pompa jest zła to wtedy od razu jest rozkręcana - diagnostyka bezpłatna - w przypadku rezygnacji z regeneracji pompa jest składana i odsyłana - jedyny koszt to wysyłka 30zł
- Wątek ma służyć autorowi i przyszłym poszukiwaczom rozwiązań tego samego problemu. Podziel się rozwiązaniem nawet gdy odpowiedzi brak
- Dziękujemy sobie za pomoc klikając ikonkę z kciukiem do góry