[Śląskie] Potrzebny mechanik do O&K MH PLUS z 2001
-
- Firma: Usługi
- Ulubiona maszyna: CAT432D ATLAS1404
[Śląskie] Potrzebny mechanik do O&K MH PLUS z 2001
Witam potrzebuje mechanika serwisanta który przyjedzie do maszyny w woj Sląskim No i który zna się na rzeczy a konkretnie na koparce O&K MH PLUS z 2001r
Ostatnio zmieniony śr 11 wrz 2024, 23:46 przez rudesmen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Temat przeniesiony
Powód: Temat przeniesiony
- rudesmen
- Prawdziwe imię: Patryk
- Zawód: Informatyk
- Firma: Kopaczka.pl
- Ulubiona maszyna: Jeszcze szukam
- Zainteresowania: lubię jeździć na rowerze
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymane podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Re: [Śląskie] Potrzebny mechanik do O&K MH PLUS z 2001
Żeby zwiększyć Twoje szanse opisz co dzieje się z maszyną, w czym problem, jak doszło do usterki.
Choć mam wrażenie że obecnie mechanicy mają tyle roboty że zleceń nie szukają i jednak sam będziesz musiał znaleźć serwisanta. Ewentualnie załóż jeszcze drugi wątek z pytaniem o poradę odnośnie Twojej awarii.
Choć mam wrażenie że obecnie mechanicy mają tyle roboty że zleceń nie szukają i jednak sam będziesz musiał znaleźć serwisanta. Ewentualnie załóż jeszcze drugi wątek z pytaniem o poradę odnośnie Twojej awarii.
-
- Firma: Usługi
- Ulubiona maszyna: CAT432D ATLAS1404
Re: [Śląskie] Potrzebny mechanik do O&K MH PLUS z 2001
witam, Rozmawiałem z fachowcem w lizards .Miałem dzwonić za tydzień. Prosiłem żeby przyjechał . Teraz nie odbiera tel. Napisał mi smsa ze oddzwoni ale nie oddzwonił . Straszna porażka. Ogólnie maszyną pracuje teraz i nawet chodzi. Ale i tak chętnie zaproszę jakiegoś fachowca.
Z tego co powiedział mi Fachman z lizards to mam cos tam przerobione jakis inny panel który zakłada firma Mechatronika Pomorze i to nie jest orginał tylko jakas przeróbka. Ogólnie to maszyna chodzi choc jest nerwowa. Ma jeszcze taki problem ze rano nie działa gaz z potencjometru. Zaczyna działac po 2-3 godzinach pracy. Wiec rano odkręcam dżwignie i podkładam paierek pod gaz zeby było 1700 obr. Maszyna pracuje wtedy tak samo.
Czy jest jeszcze ktos oprócz lizards ?? Ktos kto odbierze telefon i przyjedzie do koparki. Pozdrawiam
Z tego co powiedział mi Fachman z lizards to mam cos tam przerobione jakis inny panel który zakłada firma Mechatronika Pomorze i to nie jest orginał tylko jakas przeróbka. Ogólnie to maszyna chodzi choc jest nerwowa. Ma jeszcze taki problem ze rano nie działa gaz z potencjometru. Zaczyna działac po 2-3 godzinach pracy. Wiec rano odkręcam dżwignie i podkładam paierek pod gaz zeby było 1700 obr. Maszyna pracuje wtedy tak samo.
Czy jest jeszcze ktos oprócz lizards ?? Ktos kto odbierze telefon i przyjedzie do koparki. Pozdrawiam