Posiada ktoś DTR do VOLVO ECR48C
Szukam Dtr-ki do Volvo ECR48C może ktoś posiada i chciał by się podzielić?
-
- Firma: prywatna
- Ulubiona maszyna: ładowarka liebherr 551
- Otrzymane podziękowania: 1 raz
jest dostepna dtr do VOLVO ECR48C
dtr- ki i inne instrukcje obsługi,katalogi częsci , książki serwisowe i
napraw,koparki,ładowarki,koparkoładowarki,minikoparki.spychacze,walce drogowe,Liebherr.Case,Komatsu,Jcb,Caterpillar,Volvo,Atlas,Fiat-Hitachi,Terex,New Holland,Doosan,Wacker neuson,Baukema,Bobcat,Furukawa,Huta Stalowa Wola,,O&k,Manitou
Kramer.Hitachi,Merlo.Johnn deere.
TEL 690449030
markowski@opoczta.pl
dtr- ki i inne instrukcje obsługi,katalogi częsci , książki serwisowe i
napraw,koparki,ładowarki,koparkoładowarki,minikoparki.spychacze,walce drogowe,Liebherr.Case,Komatsu,Jcb,Caterpillar,Volvo,Atlas,Fiat-Hitachi,Terex,New Holland,Doosan,Wacker neuson,Baukema,Bobcat,Furukawa,Huta Stalowa Wola,,O&k,Manitou
Kramer.Hitachi,Merlo.Johnn deere.
TEL 690449030
markowski@opoczta.pl
-
- Firma: spectechnika
- Ulubiona maszyna: komatsu wb97
trzeba do tego zainstalować program Volvo ... mogę tylko przesłać schemat hydrauliki a jak jest także schemat elektryczny
-
- Firma: ZSTiP Nowy Targ
- Ulubiona maszyna: C328
- Otrzymane podziękowania: 2 razy
Re: Posiada ktoś DTR do VOLVO ECR48C
Witam wszystkim.
Mogę prosić o udostepnienie mi schematu hydraulicznego do tej koparki, albo zdjęć, gdzie co jest podpięte, bo kolega poodkręcał sobie węże, bo w okresie zimowym chciał sobie ją popoprawiać i teraz ma problem, bo chyba coś gdzieś namieszał i hydraulika mu nie działa.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Mogę prosić o udostepnienie mi schematu hydraulicznego do tej koparki, albo zdjęć, gdzie co jest podpięte, bo kolega poodkręcał sobie węże, bo w okresie zimowym chciał sobie ją popoprawiać i teraz ma problem, bo chyba coś gdzieś namieszał i hydraulika mu nie działa.
Z góry dziękuję i pozdrawiam