Witam,chciałbym się dowiedzieć jakie są stawki za usługę koparką kołową w województwie podlaskim,mam prywatną koparkę cat i mam kilka zleceń takich jak korytowanie placu pod kostkę brukową lecz zawsze używałem ją do własnych,prywatnych celów więc nie wiem ile mógłbym liczyć za taką usługę bez poszkodowania obydwu stron.
Pozdrawiam
Stawka koparka kołowa podlaskie
- rudesmen
- Administrator
- Imię i nazwisko: Patryk Rudczuk
- Zawód: Informatyk
- Firma: Kopaczka
- Ulubiona maszyna: Jeszcze szukam
- Zainteresowania: lubię jeździć na rowerze
- Numer telefonu: 792-463-968
- Podziękował: 340 razy
- Otrzymane podziękowania: 74 razy
Re: Stawka koparka kołowa podlaskie
No nikt się nie kwapi rzucać stawki. Ile teraz bierzesz? Jaka maszyna, jakie łyżki, jaki operator?
w sensie doświadczenia. Ile bierze konkurencja? Stawki mocno różnią się w zależności od regionu Polski.

We wrześniu 2023 jak ostatnio kopałem pod wodę,rownałem plac i zakopywałem kamień to brałem 180 za godzinę.Kopię starą koparką Cat 206,z łyżek mam do niej,skarpowkę bez przechyłu i kopiącą 60 cm, doświadczenie jakieś mam,może nie szałowe ale myślę że praca idzie mi całkiem przyzwoicie,zrobiłem na niej około 200-230 godzin
- rudesmen
- Administrator
- Imię i nazwisko: Patryk Rudczuk
- Zawód: Informatyk
- Firma: Kopaczka
- Ulubiona maszyna: Jeszcze szukam
- Zainteresowania: lubię jeździć na rowerze
- Numer telefonu: 792-463-968
- Podziękował: 340 razy
- Otrzymane podziękowania: 74 razy
W zeszłym roku przeprowadziłem reanimację i pacjent jest pod opieką.
Działy z poradami technicznymi maja się dosyć dobrze ale te ze stawkami to fakt słabo. Napisz ile Ty bierzesz.
No i zachęcam do wchodzenia na forum nie tylko wtedy jak chcesz o coś zapytać, ale regularnie - brać udział w dyskusjach i odpowiadać innym. Bez tego dalej będzie martwo.
- Nie jestem mechanikiem - zadaje pytanie aby ułatwić rozwiązanie problemu
- Wątek ma służyć autorowi i przyszłym poszukiwaczom rozwiązań tego samego problemu. Podziel się rozwiązaniem nawet gdy odpowiedzi brak
- Okaż wdzięczność
>