Jest miejscówka w Lidzbarku Warmińskim:
Zaproponuję też miejscowość SPAŁA, doskonałe warunki noclegowe, świetne centrum spływów kajakowych po Pilicy, możemy nawet zorganizować spływ całodzienny. Pozostałych atrakcji nie braknie. Proponowałbym zakwaterowanie w domku/domkach. Blisko jest Zalew Sulejowski na Pilicy.biedron pisze:Panowie, jak wspominałem proponuję rejon Lidzbarka Warmińskiego. Ten mój znajomy prowadzi taki oto obiekt: https://www.facebook.com/hostelswitez?fref=ts Trochę trąca PRLem, ale klimat bardzo fajny, super załoga z Lidzbarka, cenowo też bardzo spoko. To co, widzimy się jesienią? ;D
Polecam na edycję letnią...
Jeśli pragniecie turystycznego hardcore a nawet survival to WISŁA-WYSZNIA, chata na szczycie góry nad zaporą Czarne z opcją dojazdu autem (Focus i Mondeo wjechało acz droga jest utwardzona dopiero od roku).
Niestety ograniczona ilość miejsc noclegowych: 2 pokoje 4-6 osób, 1 pokój 2-4 osób, kuchnia 2 osoby.
Jedna łazienka z prysznicem, kuchnia opalana drewnem, ciepła woda tylko jak się w piecu pali. Do sklepu 3 km.
Animacje we własnym zakresie, mogę zagwarantować sprzęt strzelecki (pneumatyczny) jak ostatnio...
Być może uda się zorganizować przejażdżkę autami terenowymi czy quadami, jest opcja wycieczki pieszej na Baranią Górę (około 5-6 godzin w tempie spaceru) którą widać z okien chaty. Grill, ognisko, grzyby/jagody, spacery po lesie, ryczenie po nocy - unlimited. Można się kopsnąć na skocznię Małysza. Uwaga na myśliwych i niedźwiedzie.
Wyżywienie we własnym zakresie ale z tym nigdy nie było problemu, umawiamy się mniej-więcej na ilość i jakość, każdy zabiera co mu pasuje, kuchnia wspólna.
Gwarantuję niezapomniane wrażenia. Podstawą jest w miarę zgrana paczka ale to już mamy .
Mam też możliwość załatwienia noclegu w Wiśle w zgoła innych warunkach.
Szczegóły na stronie ucherek.pl