NEWS: WSZYSTKO W PORZĄDKU! Jesteś na Kopaczka.pl .
Forum przeszło aktualizację skryptu tzw. silnika. Można normalnie przeglądać, zakładać wątki i pisać odpowiedzi.
Zapraszam do wątku AKTUALIZACJA po więcej informacji i do dyskusji co ułatwi dopracowanie forum pod nas Wszystkich!
Forum przeszło aktualizację skryptu tzw. silnika. Można normalnie przeglądać, zakładać wątki i pisać odpowiedzi.
Zapraszam do wątku AKTUALIZACJA po więcej informacji i do dyskusji co ułatwi dopracowanie forum pod nas Wszystkich!
Kramer 416S wyrwany filtr hydrauliki
-
- Firma: Petrobox
- Ulubiona maszyna: Kramer 416S
- Been thanked: 1 time
Kramer 416S wyrwany filtr hydrauliki
Witam wszystkich. Proszę o poradę. Po postoju zimowym, uruchomieniu silnika i ujechaniu kilku metrów Kramer stanął z powodu wycieku oleju - wywaliło bokiem uszczelkę filtra. Nabyłem nowy, zamontowałem ze sporym dociskiem i tym razem ciśnienie wyrwało puszkę razem z mocowaniem. Gdzie szukać przyczyny takiego stanu rzeczy? Czy to możliwe, żeby był jeden układ hydrauliki do jazdy i pracy łyżek? nie mogę znaleźć króćca wlewu oleju do skrzyni.
-
- Prawdziwe imię: Mariusz
- Zawód: Budowlane
- Firma: AGMAR
- Ulubiona maszyna: Cramer
- Zainteresowania: Tv
Re: Kramer 416S wyrwany filtr hydrauliki
Witam mam takie sam problem czy może uporałeś się z tym problemem bo ja mam to samo i nie wiem jak to ugryźć czy mógłbym prosić o kontakt 785-544-849 jeśli znalazł Pan przyczynę i proszę o pomoc pozdrawiam
-
- Has thanked: 1 time
Filtr na pompie jazdy?
Serwis Maszyn Budowlanych
tel. 788 685 633
tel. 788 685 633
-
- Firma: Petrobox
- Ulubiona maszyna: Kramer 416S
- Been thanked: 1 time
Problem rozwiązany, spuściłem resztę oleju, wymieniłem uszkodzoną podstawę filtra oraz ponownie filtr, zalałem właściwą ilość świeżego oleju.
Sprzęt od tej pory jeździ bez problemu, nic się nie dzieje.
Sprzęt od tej pory jeździ bez problemu, nic się nie dzieje.